Stål, jern og irret kobber

IMG_8977

God morgen!

Har dere det fint? Er det ikke rart hvordan alt plutselig bare skjer på en gang? Denne vinteren tror jeg husets elektroniske gjeng har avtalt ett felles komplott! Først gikk varmepumpa dukken, så takket tørketrommelen for seg, deretter kjøleskapet og i går kveld sprakk kokeplata på kjøkkenet?! Da kunne jeg ikke annet enn å le av hele greia. Ikke annet å gjøre enn å ta det med ett smil og begynne i den ene enden! : )

Jeg tester ut metallene mine og velger å prøve meg på dekorasjoner litt på utsiden av det som egentlig er lov. Her har jeg satt sammen en irret kobberlysestake med en i stål og en gammel jernlysestake. 3 metaller som jeg synes får frem ett spennende uttrykk på skjenken!

Les gjerne innlegget jeg skrev tidligere om å blande metaller.

I kveld skal jeg på Fargerik Aften hos Fargerike C. Christoffersen. Det gleder jeg meg veldig til!

Ha en fortsatt god tirsdag!

Klem fra Vera

IMG_8968

You may also like

3 comments

 1. Synes det var en vakker kombinasjon av metall. :) Likte så godt bilde du har på veggen også.
  Bladd meg nedover og sett på dine siste bilder, du har et så nydelig hjem!

  Skapet fra Finn var virkelig ett kupp. Takk for tips om lagring av søk. Benytter meg lite av muligheten som Finn har til å gjøre noen varp på møbler. Kunst, derimot, det har jeg kjøpt gjennom privatpersoner og gallerier gjennom Finn.

  Ønsker deg en fin uke videre!

  Klem,
  AW

 2. Hei Anette! Det var en veldig hyggelig melding å få! Jeg er jo fast leser av bloggen din og får så mye god inspirasjon av det du gjør! Dette gir godfølelse og ny inspirasjon, Tusen Takk! ; )
  Bildet «Tuppen og Lillemor» er av Sira June, hun har så flotte og enkle motiver!
  Riktig god uke til deg og lykke til men nydelig bidrag i «Tid for kontraster»!
  Klem fra Vera : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *