Mix metaller

Silver+malachite+console+topped+dishes+accessories+bTqFrOhGu-Vl

Lonny

God morgen!

 Tidligere var det uhørt å blande gullsmykker med sølv.  Nikkel, børstet stål, olje-gnidd bronse, svart jern, hamret sølv, gull, sølv blad, kobber og andre metaller skulle ikke blandes i samme rom, men i dag ser man at en mix av metaller gir rommet en spennende effekt!

Lonny har gode tips til hvordan blande metaller på en sofistikert og spennende måte!

Lonny

Lonny

Nøytrale rom trenger metallier og tekstur for å få varme. Hvis du innreder et rom i nyanser av grått, vil innslag av gull eller messing gi varme. For eksempel kommer et forgylt speil eller bilderamme til liv mot en grå vegg, det være seg blek eller kull i tonen. Kombinasjonen kremfargede vegger med gull gir også et vinnende utseende. En skarp hvit plass vil se sofistikert ut med sølv eller krom tilbehør, mens et rom i toner av sjokolade brunt kan bli lysere med bronse toner.

Niche interiors blog

Niche

«Noen mennesker fokuserer på å matche maskinvaren på alle dører i huset deres eller koordinere utførelser på bad med kjøkken. Selv om det er lettere å overholde slike selvpålagte regler, resulterer det ofte i et mindre interessant miljø. Du får størst innvirkning hvis du blander kalde metaller som sølv og krom med varme metaller som gull eller messing. Hvis du virkelig vil ha et uanstrengt sofistikert utseende, prøve å eksperimentere med så mange metall toner som du liker, og pass på å ikke la noen toner dominerer. Den enkleste måten å gjøre dette på er å spre ulike metall toner rundt i rommet og huset. Det vil skape en følelse av historie og tidløshet istedet for å se ut som et nybygg» Niche

Da er det bare å finne frem messingen fra 80 tallet, stål som fremdeles er aktuelt og kobber fra mors skap og blande etter beste evne!

Ha en fin dag! Klem

mix metaller

 Making Magique

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *