En fargerik aften med nye puter

IMG_9001God morgen og god fredag!

På tirsdag var jeg en av mange heldige som fikk en fargerik aften hos C. Christoffersen på Rødmyr i Skien. Vi fikk servert  Tapas og alle fikk ett lodd hver til kveldens utlodning.

Årets foredragsholder var Helle Tjaberg, tidligere redaktør i Elle Decoration. Hun snakket om trender som kommer og vi kan forberede oss på både nordiske og etniske mønster. Det skal være fargerikt med mye kontraster og tapetene har fått en ny renessanse! Nå er det tillat med store mønster og gjerne på alle 4 vegger i rommet. Helle anbefaler oss å begynn i det små og tapetser gjerne ett mindre rom først. Da kan man beholde de hvite og lyse veggene ellers i huset samtidig som man har ett spennende overraskelsesmoment. Bronse og kobber er viktige metaller fremmover. Av farger ser vi nye gråtoner på veggene og staben kunne avsløre at det kommer en ny kalkmaling i mars. Den kan minne om de kalkede murveggene i Marokko da effekten gir mere liv og struktur i overflaten. Vi har flere norske fremmadstormende designere innen interiør i Norge. Helle nevner  Andreas Engelsvik , kjent for b.l.a bunadpleddet og Alf Sture   som står bak Tonning Møbelfabrikk AS.

Tonje Wahl Løwer og Styrk Fjærtoft Trondsen  delte sine erfaringer fra deres restaurering av porsgrunnsgården fra 1776 som de kjøpte for én krone. Utrolig hva som er mulig å få til med god og profesjonell veiledning!

Ut på kvelden fikk vi vandre rundt og se på de flotte utstillingene av ulike nye tapeter, møbler, interiør og splitter nye fargekart. Jeg kunne ikke dy meg da jeg så disse flotte putene fra Designers Guild! De er i lin og fargene er bare utrolig flotte!

Fru sommer er klar for å vinke farvel til vinter`n! ; )

IMG_9019

I kveld skal jeg feire 1/2 års dagen til Living Villa! : )

Det er nøyaktig 6 mnd siden jeg postet det første blogginnlegget! 122 innlegg har det blitt på det første halvåret og jeg har kooost meg med alle sammen! Tusen Takk for koselige tilbakemeldinger! Jeg elsker det jeg holder på med og føler meg utrolig priviligert som kan få skape inspirerende omgivelser og kanskje spre litt glede og inspirasjon underveis! : )

Takk for følget så langt og jeg gleder meg til flere spennende prosjekter i tiden fremmover!

God helg og klem fra Vera : )

IMG_9012

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *