Baker Snupp og mormors prinsesseslottskake

IMG_9048

Hei hei!

Her er det hjemmeferie i Skien og da må man finne på noe lurt. Snupp har hatt en bakedag hos mormor og når de to får en egen alenedag på kjøkkenet kan vi andre bare glede oss til å få se og smake på det nydelige resultatet! Bare se så flott ett kakeslott de to har laget! : ) Slottet har to slottsvakter ved porten og Snupp har pyntet den rosa herligheten med slengkyss (les pikekyss) og nonstop. Sølvkuler ble dørvridere og slottstaket ble dekket med strøssel i alle farger. Jeg skal forsøke å gjengi bakeren sin egen oppskrift her på bloggen. : )

IMG_9056

Baker Snupp sin prinsesseslottskake:

Reis til butikken,  kjøp to kakeformer (eller bak dem) og del dem i tre. Smør nugatti på ett lag og krem på det andre. Del to rullekaker i 4 tårn og smør rosa smørkrem over hele slottet. Det er viktig å putte kniven i varmt vann først,  for da blir kremen glatt og fin. ; )

Sett 4 muffins på tårnene og sett rosa marengstopper på toppen. Dryss forsiktig med strøssel. Pynt taket med «slengkyss» og sett to seigmenn foran porten som portvakt.

Og voila – så er prinsesseslottet ferdig!

Håper det vil smake!

Klem fra baker Snupp : )

You may also like

4 comments

    1. Så hyggelig! Og jeg var innom bloggen din, så kreativ du er!Likte spes den tøffe lampa m gull i skjermen. Det var jammen stilig! : ) Ønsker deg også en fin uke! Klem : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *