Litt fra vårt julekjøkken

God morgen!

Håper dere har hatt en fin luciafeiring!

I dag tenkte jeg å vise dere litt fra vårt julekjøkken. Velkommen inn! : )

Julekjøkken6

 Denne skjenken er over 100 år gammel og ble laget av min mann sin tippoldefar.

Tror jeg har reddet den minst 3 ganger fra å havne på dynga! Oppussingen tok litt tid da det ikke er brukt en eneste spiker, kun treplugger. Smarte-Petter strammet opp skroget og jeg fant frem malekosten. Synes gitterdørene er helt herlige!! Snakk om  håndtverk!

 Julekjøkken3

 På hylla over konsollbordet har jeg pyntet med litt nytt og litt gammelt,  en gammel porselensskål med lokk og kremhvitt kaffeservice med glasslokk over. Fint å ta frem det en  har liggende i skap eller pappesker på loftet.

God Fredag julevenner!

Klem fra Vera

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *