Hyttejul

Hei på deg! Håper helgen har vært fin! : )

Her er vi på planleggingsstadiet om dagen. For 2 år siden bestemte vi oss for å gjøre ett forsøk på hyttejul sammen med min mor og far.  De har en hytte uten innlagt vann som ligger på en sjarmerende plass i Tuddal. Vi borer i isen etter vann og vaskevannet varmes på vedkomfyren. Tunet ligger ett stykke unna trafostasjonen og med den lave spenningen kan kun to kokeplater stå på samtidig. Ikke engang lysstoffrørene slår seg på, så potetene sjekkes ofte med  lommelykt. : ) Dersom gjengen på 12 velger hyttejul så får vi håpe på bedre strømforhold i år. Samtidig er det noe med det enkle og primitive som er så godt og ekte! De fineste samtalene har jeg hatt med glasshåndkledet i hånden! ; )

Etter mye jobbing og snekring har hytta blitt kjempefin!

«med julelys og med norske flagg, og høyt i toppen» …

Vinter og sne : )

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *