Interiør og boligmesse 2012 i Grieghallen

 Det var med stor forventning jeg gikk inn i Grieghallen fredag 28 sept. Grunder og initiativtager Trude Vaage har sammen med andre inteiørentusiaster stått for utforming og forberedelser til Interiør og Boligmesse 2012.  Over 100 bloggere har tatt turen for å knipse og skrive om  interiørtrender. Det er booket for en helg med stor trivselsfaktor!
 «We don`t see things as they are, we see things as we are» står det på ett av Therese Sennerholt`s grafiske print – og med disse ordene oppsummerer jeg mine inntrykk fra årets Interiør og boligmesse.
 
Foto: Living Villa
 
 
  

Pihl`s paradise  byr på vakre hodeskaller. Elsker porselensservicet!

Vinneren av Speedstyling konkurransen var Familiesirkus 
 
Fransk indistri fra La Fabrique
 

Sigdal  stilte med nydelig kjøkken! Tapeten er bestilt fra Fotowall.  Utrolig lekker!!

Lampeserien Skog gjorde designeren i samarbeid med Magnor Glassverk.

Tom Haga surfaces stod for dagens store premiere av Concrete wall puter. De har hatt en enorm suksess med betongetterlignede  tapeter. 90% eksporteres til utlandet!  Vi får være med på lanseringen av putekolleksjonen.

You may also like

2 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *