Lag en nøkkeltavle

Har lenge lett etter en solid nøkkeltavle. Er så lei av de små nøkkelskapa der krokene ikke sitter og nøklene ramler av. Det har ikke vært å oppdrive, så jeg ville prøve å lage en selv. Jeg brukte en skapdør fra en skjenk som jeg med tid og stunder skal pusse opp. Her skrudde jeg ut nøkkellås og sparklet igjen åpningen. Deretter grunning og to strøk eggehvit. Teksten ble skrev, printet og klippet ut. Så la jeg arket over skapdøra og rullet over med grå maling. Krokene fant jeg på Jula. For en mere slitt og gammel look – gå over kantene med slipemaskin.

Tavla er litt stor, men veldig solid i en hektisk hverdag! : )

Sparkel der nøkkellåsen var og skruehull.

Lag ønsket skrift på pc`n, print og klipp ut. Her har jeg rullet over med grå maling.

Vi har skrudd nøkkeltavlen i veggen med sorte skruer i hvert hjørne slik at den skal sitte godt fast.

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *