«Coffeetablebooks» til inspirasjon

Denne helgen poppet bua opp igjen, og det var så utrolig hyggelig å møte kunder igjen! Skien by strålte fra sin beste side med go`været på plass og med nydelige smaker på hjul fra Foodtrucks.

Menyen i LivingVilla bua er variert. Nye bøker fra kjente designere og fashion ikoner har kommet på plass og de er svært så populære! Jeg har alltid med meg noen av disse bøkene i stylinger og synes stylingen blir «naken» uten en bok eller flere på møblene. Selv har jeg funnet meg en superfavoritt om dagen; The Book of Palms. Den ligger fast på salongbordet, klar for et dypdykke ned i tropene med bilder av de vakreste palmer! Jeg er nok i overkant begeistret for palmer og tropiske planter, så denne boken måtte jeg bare ha. Har flere hvis noen er interesserte.

Og gyngestoler dere, de er sterkt undervurderte! Denne er av typen Thonet, og du verden så herlig det er å sitte og gynge i en slik en! Anbefales på det varmeste å skaffe seg en til høstkveldene! : )

Ta vare på hverandre og nyt sensommer kveldene! : )

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *