Sjablong – slik gjør du

Så gøy med giveaways, og morsomt at flere liker veggsjablongen! : ) Blir spennende å trekke 3 heldige vinnere 1 juni! Vi har kun noen ganske få på lager for å teste interessen, så ta kontakt hvis du ønsker deg et eksemplar. : )

Det har vært mye spenning og uvisshet den siste tiden og ingen har vel egentlig visst hvordan ting skulle påvirke oss, både med jobb og ellers i livet. Men, vi bestemte oss tidlig for å krumme nakken og jobbe videre med boligstylingen, og jammen har vi klart å holde hjulene i gang i den spesielle tiden. Er utrolig takknemlig over det!

Om sjablongen:

«Mandalas» er egentlig et gammelt symbol på harmoni fra østen. Over tid har Mandala utviklet seg til en egen kunstform, med forskjellige mønster som brukes til å dekorere hjemmet med. Sjablongene er enkle å bruke, og passer til å male over store overflater som f.eks vegg, gulv eller til å pynte opp et møbel med. Jeg har dekorert den ene veggen i butikken med denne sjablongen, og synes det ble utrolig flott!

Sjablongen finnes i størrelse fra 80 til 172 cm i omkrets.

Sjablongen kan bestilles her! : )

Tips til påføring:

Mål opp veggen der sjablongen skal være. Fest stensilen med tape langs kantene, slik at den sitter stødig på veggen.


Bruk en liten svamp rull til påføring av malingen. Den største feilen de fleste gjør er å bruke for mye maling på rullen. Dette kan føre til malingen renner under sjablongen og etterlater uklare kanter. Du vil bli overrasket over hvor lite maling som faktisk skal til! Gni overflødig maling av på papir eller en papp-bit før du ruller over på sjablongen. Det kan lønne seg å øve litt på en papp-bit først. : )

Fjern sjablongen fra veggen, og vask den!

Rull over på ny, og vask sjablongen mellom hver påføring av maling.

Flytt sjablongen rundt, og mal over til du får en hel sirkel.

Voila! : )

1 comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *