En spesiell tid

Ja hvordan har dere det der hjemme, kjære leserne mine? Jeg må jo si at jeg kjenner på en viss uro med tanke på virus situasjonen som de siste dagene har eskalert seg noe så voldsomt. Alle er på en eller annen måte berørte nå. Her startet dagen med to utsettelser på stylinger, og jeg har full forståelse for det. Ting endres fra time til time, så vi får bare følge med på rådene og anbefalingene som kommer. Det viktigste nå er å trygge barna og finne på noe hyggelig sammen hjemme. Her spilles det piano i kveld, med ferske boller på bordet og TV’n av. Godt med litt pause fra nyhetene nå.

På onsdag leverte jeg denne stylingen til en bolig i Luksefjellvegen. Der hadde selgerne innredet stuen med flotte mørke gulv! Wow, så lekkert dette var! Valget falt på mørke møbler med brente farger på interiøret, kombinert med støvet okergul og cognac farge på lysglass og puter. Og så måtte jeg jo finne frem det lille kelimteppe som jeg kjøpte den gangen jeg jobbet på H&C i Porsgrunn. Elsker disse fargene sammen!

I morgen skal jeg opp på loftet for å rydde litt. Vi må jo fylle dagene med noe hyggelig!

Ta godt vare på hverandre alle sammen!
Klem (på avstand) fra meg : )

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *