Velkommen til utsalg Lørdag 29/2 10:00 – 15:00

I dag har jeg vært i bua og kost meg med en mengde varer som skal klargjøres til utsalg. Lørdag 29/2 kl 10:00 åpnes dørene igjen i Telemarksgata 24, og her kan jeg garantere dere at det finnes noe for enhver smak og lommebok. Studioet som ligger en halv etasje opp fra selve butikklokalet, er nå fylt opp med puter, pledd, ryer og andre tekstiler som skal selges til 49.- pr del. Midt på gulvet står et stort bord med interiørvarer som skal på posesalg til 100.- pr pose. Billig, billig! : )

Mens jeg holdt på med bildecollage kom en journalist innom, og lurte på hva som var på gang i lokalene. Reportasjen fra det tilfeldige og svært hyggelige besøket kan du lese om i Telemarks Avisa.

Da håper jeg så mange som mulig av dere har muligheten til å svinge innom LivingVilla på lørdag! Kaffen er klar til dere! : )

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *