Styling og butikk

God morgen fine dere! Wow, for en helg dette har vært! Det var med lave skuldre og null forventninger at vi åpnet bua vår på lørdag. Det er jo ikke butikkdrift som jeg først og fremst skal drive med, men du verden så gøy det var når det myldret med folk og flere ble værende en stund og prate med kaffekoppen i hånda. Mye ble solgt og nye varer fylles på underveis. Hvis dette er en plass som folk trives å svinge innom, så kan det fint være at bua får faste åpningstider, en gang i uken e.l. Time will show. Nå tar vi en god pause fra butikken og kommer tilbake med info om nytt utsalg litt senere.

Og så er jeg så glad for å ha min kjære Linda med på laget. Hun lager de flotteste linotrykk som vi får ha utstilt, og vil være å treffe i butikken når hun har muligheten til det.


You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *