Maledager i butikken

En kort, liten oppdatering fra LivingVilla butikken!

I dag fikk jeg endelig tid til å stelle og stulle litt i den lille bua mi igjen. Det har de siste dagene vært full fart med henting av møbler fra boliger som er solgt. I dag har vi hentet ett lite sett med møbler, så da benyttet jeg meg av formiddagen til å ordne litt i butikken igjen. Deilig! : )

Vi fikk en bråstopp på oppussingen nå like før jul. Det var da vi skulle fjerne reklamefolie fra vinduene at det ene utstillingsvinduet sprakk. Kjedelig, nå som vi nesten er klare innvendig. Men, da er det bare å vente til nytt vindu kommer på plass. Skal bli godt å få orden på ting. Har kasser fulle av stæsj, klare til utskiftning. Og så må vi jo på messen for å fylle på med litt nytt!
Koselig blir det i hvertfall, å få åpnet dørene her når den tid kommer. : )

Ha en fin kveld kjære dere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *