LivingVilla pop-up i Skien sentrum

God kveld kjære følgere!

Nå var det alt for lenge siden sist! Det er nesten ikke til å tro at LivingVilla snart runder 8 år! Mye spennende har skjedd i løpet av disse årene og ideer er satt ut i live. Jeg koser meg sååå utrolig i denne jobben og gleder meg veldig til fortsettelsen! Koselig å endelig sette seg ned og dele litt hverdag med dere igjen. Ja, for den er nå i ferd med å ta et steg ut i noe nytt og spennende! Etter noen fantastisk gode nyheter som jeg har fått i dag, kan jeg endelig dele dette med dere. : )

Jeg har lenge hatt en drøm om et utsalgssted, og nå ser det ut til at jeg har fått meg ei lita bu i Skien sentrum! Etter 5 år med stylinger og diverse innkjøp er lageret fullstendig proppfullt av møbler og stæsj! Det blir endel innkjøp og utskiftninger i denne bransjen, så det er virkelig på høy tid å få solgt unna litt. I tillegg til brukte varer fra stylinger skal jeg sørge for påfyll av nye og lekre varer underveis. Jeg gleder meg til å skape en hyggelig møteplass der jeg kan treffe dere og dele litt tips og ideer til hjemmet. Boligstyling vil fortsatt være en del av hverdagen, med nye og spennende varer i beholdningen.

Følg meg gjerne på insta-stories. Der vil det komme litt drypp fra selve oppussingen, og dato for utsalget.

Ha ei trivelig uke alle sammen!

Go og happy klem fra Vera

You may also like

2 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *