Styling og storyteller

God morgen kjære lesere!

Etter en lang tid i skrivedvale har jeg den siste tiden kjent på formidlingslysten igjen, og det må jeg takke dere lesere for! Det er jo dette jeg liker å holde på med! Å få skape en opplevelse for dem som skal selge, eller for dem som skal på visning er det jeg liker aller best ved denne jobben! Det er nesten som å være en storyteller! : ) Ved å velge de riktige møblene og noen nøye utvalgte pynteting kan jeg fortelle en historie, og da trives jeg aller best!

Her har jeg samlet sammen saker og ting som jeg har kjøpt på mange av mine reiser. Hippokrates på salongbordet ble hjem fra en tur til Hellas, og det lille smykkeskrinet i messing fant jeg i New York. E-bokstaven fant jeg på antikvitetsmarkedet i Paris , en gammel og slitt bokstav i messing med store bolter som jeg fikk bøyd inn før den ble hengt opp på veggen. Antikvaren fortalte om E én som hadde hengt på det store varemagasinet Lafayette før i tiden. Velger å tenke at det var en artig historie, og gøy hvis det skulle være tilfelle. ; )

I dag bærer det av gårde på nye stylingeventyr!

Fin onsdag til deg!

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *