Advent på forskudd

Flotte lyslykter malt av Ellen Ekornrød

God søndag!

Er det flere enn meg som har blingset på adventssøndagene denne uken?

Her våknet i hvertfall en sløv pysjamasgjeng opp med juleesker strødd utover stuegulvet. Etter å ha oppklart adventsdatoene fikk vi stablet resten av kassene med julepynten ned fra loftet. Den gamle tallerkenhyllen fikk også prøve seg på ny inne på kjøkkenet. Er fremdeles glad i den tradisjonelle jula så her må gamle lyslykter og engler opp av eskene år etter år. Bare se på de flotte lyslyktene som vår lokale glassmaler i Skien Ellen Ekornrød har malt! Blir ingen jul uten dem!

Nå blir det kveldsgudstjeneste i Gjerpen kirke der konfirmantene skal ha litt av opplegget.

Ha en fin søndagskveld!

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *