eikebord makeover

Hvitolje-3

De fine lysene på bordet fikk jeg til min fødselsdag! Synes de er så flotte! : )

Hvitole-eikebordet

Hvitoljet-eikebord-før-og-etter

God morgen!

Nytt år – nye oppussingsmuligheter! Her jobbes det i kulissene om dagen og i går var det spisestuebordet som stod på agendaen. Bordet har vært husets servicesenter i 12 år nå så der var det på høy tid å gjøre noe! Oljet eik har jo lenge vært det det helt store så vi er sikkert ikke alene om å være lei av den gule eikefargen! Vurderte lenge å male det hvitt men så fant jeg denne hvitoljen på HC. Bordet var misfarget etter mye bruk så jeg vasket det grundig før jeg gikk over med slipemaskin. Så var det bare å smøre inn hvitoljen og her har jeg brukt pensel. Bordet mitt var knusk tørt så det gikk endel olje med til bordplaten. På det nederste bildet ser dere litt av treverket og fargen som var før behandlingen. Nå gjenstår bordbena og de blir nok hvitmalte.

God helg folkens!

Klem

You may also like

2 comments

  1. Heisann du.
    Jeg kom over innlegget ditt om eikebordet og syntes resultatet ble så bra. Vi har et stort massivt eikebord som jeg er super fornøyd med, men jeg syntes at det egentlig er på tide med litt forandring. Så innlegget ditt var et godt tips.
    Ha en strålende dag.
    Hilsen Eline.

    1. Så utrolig hyggelig tilbakemelding Eline!Bordet ser helt nytt ut og matsøl tørkes lett av etter behandlingen! Vil nok anbefale å pusse godt ned først for å få frem nytt tre før oljen påføres, lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *