Hvor ble det av TV-kvelden?

Lykter-komp

Det er travle tider og ukene går så fort! Jeg har flere interiørfavoritter som jeg gjerne skulle ha vist dere men tiden strekker jo ikke til! Denne hvite lykten fra Home and Cottage har nå blitt husets favoritt!

Her blir det bare mindre og mindre TV-titting på kveldene. Vi har rett og slett vært noen skikkelige TV-slaver opp gjennom årene, og mange ganger har vi snakket om at vi skal ta oss sammen uten at det ble noe bedre. Nå er skjermen stort sett avslått frem til 21:30 – 22:00 tiden – fordi vi glemmer å slå den på! Hvem hadde vel trodd det om oss? Reodor mener det bør føyes til at hans  hustru på 86 år ofte tar kvelden på denne tiden så det kan nok være flere grunner for at den gode gamle TV kvelden er forbi! ; )

Men, i morgen er det fredag og da sitter flokken klistret foran fredagens gullrekke! : )

Jeg håper dere har hatt en fin uke – enten dere allerede er på fjellet eller straks går ut i høstferie!

Uansett, kos dere der dere er!

Kveldsklem fra meg : )

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *