Flyredd

Dubai

God morgen!

Har du noen gang vurdert å utsette en flyreise eller rett og slett valgt å avbestille turen på grunn av flyangst? Da er dette noe for deg!

Jeg har ved flere anledninger fått høre historier fra mennesker som er flyredde. De forteller om lange bilturer eller etterlengtede ferier med familien som kanselleres fordi angsten tar over. De fleste vet ikke helt hva de er redde for, og reaksjonene er så forskjellige. Noen får hjertebank og begynner å hyperventilere mens andre lukker øynene og håper det snart skal gå over. Noen blir aggresive og irriterte mens andre er mest redde for at de selv skal miste kontrollen og få panikk.

 Men frykten for å fly kan ramme alle og i dag tenkte jeg å tipse dere om et kort, effektivt og praktisk kurs med fokus på håndtering og mestring av flyangst! Ellen Halvorsen jobber til daglig om bord som Air Purser (leder for kabinbesetningen), og har mer enn 20 års erfaring med håndtering av flyredde passasjerer. Hun har faglig bakgrunn innen pedagogikk, ledelse og atferdspsykologi. I tillegg er hun sertifisert, profesjonell Coach, CPCC, gjennom den anerkjente amerikanske coaching skolen, The Coaches Training Institute, CTI.

På Flyredd.no kan du lese mere om kursene og muligheten for individuell oppfølging etter kurset.

Have a nice flight! : )

flygende_mann

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *