Sol inne

Stue-1ka

Stue-6ka

Stue-7ka

Strålende mandag! : )

Lys er viktig og det finnes ikke noe som er vakrere enn et rom som bader i sollys! Det jo helt fantastisk å kunne åpne lukene fullstendig nå som vi har 19 graders høstluft ute! Måtte finne frem kamera i går formiddag da stuen skinte som en sol i det nydelige høstværet! : )

Nytt på skjenken i dag er et fantastisk flott antilope gevir som jeg fant på Kid interiør . Antilope er et av de varkreste dyrene jeg vet om, og dette fikk meg til å tenke på viltjakten i Congo som jeg fikk være med på. Det skulle være fest i landsbyen der vi bodde så da var det bare å sale opp Land Roveren og kjøre innover skoger og gjennom savanner uten hjulspor – der ingen skulle tru at nokon kunne kjøre! Pygmeene er dyktige jegere så det ble mye spennende på denne festmenyen! ; )

Her satser vi på fårikål i dag, ikke fullt så eksotisk men veldig godt! : )

Ha en flott høstuke! : )

You may also like

1 comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *