Hjemmets signaturer

IMG_5196

Hei hei! : )

Det er nå 12 år siden vi bygget huset og her vitner både vegger og gulv om at dette har vært et pulserende småbarnshjem. Her har vi hatt sykkelritt rundt piperundkjøringen, testing av slalomski på julaften, sklibrettkjøring ned trappene og store nedbørsmengder av legoklosser i stuen. Joda, signaturene setter i gang minner fra en hektisk og herlig småbarnstid der minimalismen ble sterkt motarbeidet av småtrolla. ; ) Men – alt til sin tid og nå er mor klar for litt småjusteringer! ; )

Loftstuen har allerede fått seg et løft ( kommer tilbake med flere bilder litt senere) og nå er det stuen som står for tur. Her er det foreløpig ikke så store grep som skal til, kun noen strøk med maling på veggene i første omgang! Var lenge i tvil om fargevalg men nå blir det altså hvitt med unntak av veggen der TV´n står. Der vil jeg ha en litt mellomgrå farge, muligens kalkmalingen. Det blir lettere å plukke opp farger etter sinnsstemning når omgivelsene er nøytrale.

 Forrige tirsdag på Interiørskolen snakket vi om hvordan farger påvirker eller stimulerer oss følelsesmessig, og hvordan vi som innredere kan hjelpe til med råd og veiledning utifra behov og livsstil til den enkelte. Vi var så vidt innom Feng Shui og jeg er totalt fengslet av denne eldgamle kinesiske filosofien der alt handler om å skape god energi eller Chi som kineserne kaller det. Med kunnskap om Chi vil man ved hjelp av riktig plassering av møbler, farger, belysning, kunst, etc, kunne skape balanse og harmoni i hjemmet, og dermed også i sine liv! : ) Åh, dette er jo så spennende!! Gleder meg til fortsettelsen! : )

En ny uke er igang, og denne gangen skal heldigvis elevene tilbake til skolebenken! : )

Ha en fin uke alle sammen!

Vera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *