AM Design

AM-design-8

God fredag alle sammen!

Hvordan står det til?  Du verden så kos det er å sitte foran Mac`en igjen! Jeg har tatt meg en lang og god bloggferie og det har vært godt å ha fullt fokus på familien!

Nå kommer fruen så smått tilbake med skriverier om både høsttrender og nye «gjør det selv» tips. Jeg gleder meg skikkelig til en ny interiørsesong! : )

I dag tok vi turen hjem fra vårt Risørparadis! Reodor fylte båten med arvingene og tok vannveien hjem til Telemark mens jeg kjørte en overloaded stasjonsvogn helt mutters alene. Det passet meg igrunnen helt perfekt for jeg har nemlig planlagt et stopp på veien … litt kaffe på Statoil og et besøk hos fineste AM Design. : )))

AM-design-6

AM design er en interiørbutikk på Nylende, vest i Bamble. Her kan man få kjøpt møbler og interiør i landlig og romantisk dansk og fransk landstil. AM Design startet opp i januar 2011 i den gamle verkstedhallen, ved siden av Statoilstasjonen langs E18. Hun satser på norsk design med klær fra både  Spicy Vanilla og Massimo. Møbler og interiør kommer fra IB Laursen, Bloomingville, On interiør, Greengate, PIP og Jeand Arc living.

I dag har jeg fått knipse litt bilder fra den nydelige butikken til Anne Marit!

Riktig god fornøyelse! : )

You may also like

3 comments

    1. Så hyggelig å høre Anette! Måtte bare innom å titte litt på vei hjem. Perfekt stop på sommerveien! ; ) Ha en finfin kveld! Sommerklem : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *