Pepperkakehjerte med mønster

 God kveld i vinterkulda!

Håper du får varmen i deg! I dag har jeg bakt helt alene uten de små nisseassistentene mine og det var veldig uvant! Fant frem pepperkakedeigen og kjevlet ut som jeg pleier. Ser i det ene hjørnet at forkledet har kommet i klemme mellom deigen og kjevla og etterlatt seg hakk og mønster på den glatte deigen

 Hmm….. kanskje det ikke var så dumt likevel.. Har sett liknende pepperkaker før, med mønster og nå skjønner jeg hvordan de skal lages! Fant frem en gammel heklet duk og la over deigen, og så kjevlet jeg. Duken etterlot seg ett flott mønster!

 Trykket ut to store hjerter, laget hull m ringen og stekte dem som vanlig.

 Mønstrede pepperkaker – hva synes dere?

Du har sikkert en heklet duk liggende, kan sikkert bruke andre ting også.

Nå er det storinnkjøp mens ungene er på grøtfest! Vi sees!

Klem fra bakermesteren

Vera
Hei! Vera, det er meg og jeg bor i vakre Skien! Jeg jobber med interiør og boligstyling og her vil jeg dele tips og inspirasjon fra min hverdag! Hjertelig velkommen til Living Villas verden!

7 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *